Άλφα Σύμβουλοι ΠληροφορικήςΆλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής

Σκεφτόμαστε Διαφορετικά!

Στην Άλφα Σύμβουλοι πληροφορικής στηρίζουμε τις επιχειρησιακές σας ανάγκες με πρωτοποριακές ιδέες που ξεχωρίζουν!

Our Moto

If it's not simple... It's wrong!!

Moto 2

Δεν είμαστε ακριβοί.... είμαστε.... ακριβείς

Καριέρα στην Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής


 

Η Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής χαρακτηρίζεται από τη συνεχή παρουσία και εξέλιξη στο απαιτητικό περιβάλλον του τομέα των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Πληροφορικής, προσφέροντας στα στελέχη της τις ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να διακριθούν σε μια από τις πρωτοπόρες στον τομέα εταιρείες στην Ελλάδα.

Προφίλ Εργαζομένου


 

Ζητάμε ανθρώπους, οι οποίοι:

Ευκαιρίες Καριέρας


 

Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε τις ίδιες ευκαιρίες σε όλα τα στελέχη της εταιρείας μας προάγοντας ένα περιβάλλον αξιοπρέπειας και αλληλοσεβασμού.

Η εταιρεία μας αποτελεί και θέλουμε να συνεχίσει να αποτελεί το μέρος εκείνο όπου εξαιρετικοί άνθρωποι με πάθος για μάθηση και ανάπτυξη, σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον νέων τεχνολογιών, μπορούν να βρουν τον δρόμο τους για μια συναρπαστική καριέρα. Για αυτό και στην Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής, βασικός στόχος είναι να προσελκύουμε, να διαφυλάσσουμε αλλά και να εξελίσσουμε επαγγελματίες, που είναι σε θέση να σκέφτονται και να λειτουργούν πέρα από τη πεπατημένη.

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε και να εξελίξετε την καριέρα σας στην Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@alfacon.gr ή στο fax: 215 5500600 Υπόψη του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού.