Άλφα Σύμβουλοι ΠληροφορικήςΆλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής

Σκεφτόμαστε Διαφορετικά!

Στην Άλφα Σύμβουλοι πληροφορικής στηρίζουμε τις επιχειρησιακές σας ανάγκες με πρωτοποριακές ιδέες που ξεχωρίζουν!

Our Moto

If it's not simple... It's wrong!!

Moto 2

Δεν είμαστε ακριβοί.... είμαστε.... ακριβείς

Η ομάδα της Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής


 

Το ανθρώπινο δυναμικό της Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο λόγο για τον οποίο η εταιρεία μας βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα. Η συνεχής ενημέρωση όλων των νέων τεχνολογιών, των σύγχρονων τάσεων της πληροφορικής καθώς επίσης και των τομέων ενδιαφέροντος των πελατών μας, μας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά και τις βάσεις για την επιτυχημένη ολοκλήρωση έργων σε οργανισμούς κάθε δυναμικής, σε Ελλάδα και εξωτερικό, του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.

 

Εξειδίκευση – Εκπαίδευση


 

Το ανθρώπινο δυναμικό της Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής χαρακτηρίζεται από υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και εξειδίκευση. Η ανώτατη επιστημονική κατάρτιση των στελεχών σε συνδυασμό με την υψηλή επαγγελματική επιμόρφωση, στα πλαίσια της εταιρείας, διαμορφώνουν το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για την επίτευξη των στόχων και της πολιτικής της Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής. Τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της εταιρείας καλύπτουν όλο το εύρος ειδικοτήτων που είναι αναγκαίο για την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλού επίπεδου υπηρεσιών. Η συνεχής εκπαίδευση καθώς επίσης και η συμμετοχή και ολοκλήρωση πολυσύνθετων έργων έχουν συμβάλει στον υψηλό βαθμό κατάρτισης των στελεχών μας.

 

Στρατηγικός σας Συνεργάτης


 

Αποτελούμε την ενδεδειγμένη επιλογή σας, τον στρατηγικό σας συνεργάτη που μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη και ευημερία της επιχείρησής σας.

 

 


 

Οι Συνεργάτες Μας

Αγιάνογλου Ιωσήφ

CEO

Κυριακίδου Εύα

Sales Manager

Αρβανίτης Ευθύμης

Sales & Account Manager

Καλλιμάνη Κωνσταντίνα

Account & Finance Manager

Παναγιωτόπουλος Λάμπρος

Senior ERP Consultant

Κοντός Γιάννης

Senior ERP Consultant

Τζελέπης Άλκης

Senior ERP Consultant

Μακρής Μάκης

ERP Consultant

Καλδής Γιάννης

Senior ERP Consultant

Κοϊλοροπούλου Αντωνία

ERP Consultant